Διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό θα έρχονται στο σχολείο από την Τετάρτη 21 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό:

  •   επισκέπτονται τη διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr,  μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
  •   στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
  •   μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μηχανογραφικό.
  •   Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις ημέρες του Ιουλίου κατά τις οποίες θα μπορείτε να απευθύνεστε στο σχολείο για πληροφορίες. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

1o ΓΕ.Λ. Σταυρούπολης
Πεσόντων Ηρώων 2
56430 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 656387
Fax: 2310 601231
email: 1lykstav (at) sch.gr